NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Åtvids Biodlarförening – en förening med sting

Ett normalår i Åtvid får man cirka 40 kg honung per samhälle. Men den viktigaste orsaken till att odla bin är att de är nödvändiga för vår natur och våra odlingar. I Åtvids Biodlarförening ser man just nu ett ökat intresse för biodling, men tar gärna emot

Läs mer

Åtvidabergs Färghandel 35-årsjubilerar

I 35 år har Åtvidabergs Färghandel satt färg på Åtvidaberg. Den 7-8 juni firar företaget jubileet med fina erbjudanden i butiken.

Läs mer

Preemmacken får nytt liv

Återigen har det blivit liv och rörelse vid Preemmacken nedanför Alléskolan. Tre företag har flyttat in i lokalerna och hoppas väcka upp en lite slumrande sida av samhället.

Läs mer

Fik och butik i Falerum

Det händer saker i Falerum just nu. Den 1 juni slog Nyfiket upp sina portar i Handlarns gamla lokaler. Där blir det present- och servicebutik samt ett trevligt café där man kan njuta av hembakat fikabröd.

Läs mer

Ljuvliga toner vid Templet

Måndagen den 10 juni kl.19.00 är det dags för musik vid Templet igen. En återkommande tradition med musik från när och fjärran.

Läs mer

Föreningen VIMIL

VIMIL ”Vi som mist någon mitt i livet” är ett nätverk för dem som förlorat en anhörig mitt i livet. Under Pingsthelgen träffades medlemmar från föreningen VIMIL här i Åtvidaberg.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010