NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Städ & Fastighetsskötsel (SFS)

Nystartade företaget Städ & Fastighetsskötsel vill förenkla vardagen i hus, hem och trädgård. Vi utför effektiv städning och husskötsel med hög kvalitet.

Läs mer

Träffpunkten

Precis som namnet antyder är Träffpunkten en riktig träffpunkt för de boende i Björsäter. I lokalen på Gamla Åtvidabergsvägen anordnas en mängd aktiviteter av vitt skilda slag. Närmast på tur står bingo, PRO:s julfest och Luciafirande.

Läs mer

Elektrotermo

Elektrotermo tillverkar rostfri storköksutrustning av hög kvalitet. Nu vill man satsa mer lokalt och erbjuder legotillverkning av plåtprodukter till företag på orten.

Läs mer

Tillskott på Hårknuten

Salong Hårknuten på Stenhusgatan vill vara en salong med fart och fläkt som har koll på trenderna. I december förstärker man personalsidan med en tredje frisör och presenterar olika erbjudanden inför julen.

Läs mer

Ljusning för Pepparkvarnen

Nyligen kunde man se Grebobutikens ägare Fredrik Ebbestad medverka i Aktuellt i SVT. Inslaget och den efterföljande debatten handlade om framtiden för lanthandlarna i Sverige, och för Pepparkvarnen i Grebo fick tv-inslaget ett stort genomslag.

Läs mer

Ekonomipartner

Som företagare vill man ofta ägna sin tid åt att driva sitt företag, pappersarbetet får gärna andra ta hand om. För den som behöver hjälp med det administrativa kan Ekonomipartner erbjuda tjänster inom redovisning, revision, skatter och rådgivning.

Läs mer

Cafe Mässen och Turistbyrån en härlig soppa!

När turistsäsongen gick mot sitt slut började telefonsamtalen att avta på turistbyrån. Peter Westlund och Lotta Österberg som jobbar på turistbyrån funderade lite…. -Vi kanske skulle öppna en dag i veckan för att visa att vi finns till och så att folk kan få en samlingspunkt att komma till..? De frågade Thomas Collin...

Läs mer

Årets julklapp är utsedd

Handels Utredningsinstitut har för 26:e året utsett Årets julklapp. I år blev det råsaftcentrifugen som tilldelades titeln. Sedan 1988 har Handels Utredningsinstitut utsett Årets julklapp.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010