NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Hitta smycket hos A-art Guld & Silver

Hos A-art Guld & Silver finns örhängen, ringar, halsband och andra smycken för de flesta tillfällen och till de flesta kunder. Den nyöppnade guldsmedsbutiken hoppas att Åtvidabergarna ska uppskatta utbudet av guld, silver och stål och hitta det de söker

Läs mer

Historiskt om Björsäter

Nyligen kom författaren Göran Redin till Träffpunkten i Björsäter och berättade om sin bok ”Ett fjärran krig”. Det är en historisk roman som utspelas under stormaktstiden och tar sin början i Björsäter.

Läs mer

Ökad företagssatsning under 2014

Åtvidaberg har ett bra företagsklimat, men det gäller att inte slå sig till ro utan att hela tiden arbeta framåt. Det menar Marianne Jansson på Näringslivscentrum.

Läs mer

Nyårsfars på Kulturhuset

Förvecklingar och missförstånd, lögner och spring i dörrar. Det är vad som väntar när årets nyårsfars ”Trassel” sätts upp på Kulturhuset.

Läs mer

Och vinnaren är...

Kommunen har delats ut sina årliga utmärkelser och pristagarna blev som följer: *Till Årets förening utsågs Åtvidabergs Ridklubb, men en motivering som betonade klubbens engagemang i att skapa en meningsfull fritid för Åtvidabergs barn och ungdomar. *Årets entreprenöriella företag blev Toolbox där VD Martin Lindqvists engagemang, driv och vilja att utveckla samverkan...

Läs mer

Sandelius utökar i stationshuset

Nu ska servicen utökas för resenärer och andra som vill ha en god frukost på morgonen. Lagom till Lucia öppnar Sandelius konditori sin bakficka i stationshuset, där det kommer att serveras smörgåsar, kaffe och annat gott.

Läs mer

Har ÅFF gått i vinterdvala?

Temperaturen sjunker och dagarna blir allt kortare. Vintern nalkas och snart lackar det mot jul. Fotboll är kanske det sista denna årstid förknippas med. En månad har matchandet legat nere i vårt avlånga land, men har Åtvidabergs Fotbollförening gått i vi

Läs mer

Säberg & Lönn blir Åhlin & Ekeroth

Lokal förankring och regionala muskler. Det blir resultatet när Säberg & Lönn Byggnads AB blir Åhlin & Ekeroth Byggservice AB.

Läs mer

Åtvids år 2013

Att Åtvidaberg fyllde 600 år i år var givetvis den stora händelsen i kommunen under 2013, men det fanns även mycket annat att glädja sig vid. För precis som 2012 blev även 2013 Åtvids år.

Läs mer

Glöggvandringen Ett julaftonsminne från Åtvidaberg.

I mitten av 1800-talet skulle det i alla familjekök på julafton, vara dukat för ”dopp i grytan”. Det vill säga ett bord fyllt med korv, skinka, tårta, vin och andra läckerheter. Men framför allt gällde det att ha kokat en riktigt god glögg, för redan på förmiddagen började glöggvandringen. Då...

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010