NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Åtvidaberg - i händelsernas centrum

Sommaren är här och vi på Klippet tar semester några veckor. Men man behöver inte resa långt för att uppleva det bästa av den svenska sommaren, i Åtvidaberg är det nämligen nära till allt.

Läs mer

Tillbaka till golfens rötter

Samtidigt som utvecklingen inom den moderna golfen ständigt går framåt finns det många hickoryentusiaster som vill ta tillbaka golfen till dess rötter. Den 24 augusti anordnas en tävling i hickorygolf på Åtvidabergs golfbana.

Läs mer

Avtackning och nytillskott hos Lindgrens Hårsalong

Den 1 augusti blir det personalförändringar på Lindgrens Hårsalong. Då slutar fotterapeuten Britt Inger Franzén efter nio år och ersätts av Eva Karlsson.

Läs mer

KLIPPET hälsar på...

I Ram & Konsts lokaler är det full fart på allt möjligt konstnärligt skapande. Gamlebykonstnären Ahmet Bagci nyaste projekt är en tavla över Åtvidaberg. Tavlan är i form av en karta och har tagit lång tid att få fram. Ahmet har gått gatorna i Åtvid fram och tillbaka för att fotografera...

Läs mer

”Och så ställer vi oss i en ”sierkäl´”

Fnisset och sorlet lägger sig så pass att Pia kan berätta vilka scener som ska gås igenom och vad man bör tänka på. Cirkeln bryts, platser intas och repetitionen börjar.

Läs mer

Pensionsdags på Falerums Bil & Mek

Efter 50 år på Falerums Bil & Mek tackar Agne Andersson för sig. Han går nu i pension och kommer att bli saknad i Falerum.

Läs mer

Pop-up Loppis 31 augusti!

Den 31 augusti är det dags för ett nytt koncept på ÅSSA-Gården.

Läs mer

Predikare Lena i Adelsnäsparken

En gammal bekanting i ny skrud. Det är vad publiken får uppleva när Teater Traska sätter upp tio föreställningar av Predikare Lena i Adelsnäsparken i sommar.

Läs mer

Salfvedalsteatern framför ”Torpet vid Trollgöl”

Under Åtvidabergs 600-årsjubileum förra året gjorde Salfvedalsteatern uppehåll och medverkade i pjäsen ”Triss i kaniner”, men nu är ensemblen tillbaka på sin ordinarie spelplats i Salfvedal. Årets uppsättning heter ”Torpet vid Trollgöl” och är en tvåaktare där publiken får möta torparfamiljen Nilsson, deras vänner, ovänner och släktingar. Som vanligt förekommer musik...

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010