NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Betyder pengar mera än ditt människovärde?

Precis som de allra flesta i Sverige röstar du och jag om några dagar på hur vi vill ha samhället de närmaste fyra åren. Jag tänker på rapporterna vi fått från andra val, ja till och med från länder ganska nära oss. Vi ser hur makten trampar, förnedrar och kränker...

Läs mer

Kotten fyller 20 år

I år är det 20 år sedan förskolan Kotten på Söderleden startade sin verksamhet. Det firas med öppet hus den 20/9, då alla är välkomna att titta in på ett besök.

Läs mer

Emma vann "Dräng för en dag"

I lotteriet ”Dräng för en dag” var priset att elva ”drängar” kom på besök för att under en dag fixa alla tänkbara sysslor som kan behöva åtgärdas. Lycklig vinnare blev Emma Gustafsson i Storkestorp utanför Mormorsgruvan.

Läs mer

Veckans prodil - Sissi Stahli

Att bo i ett nytt land, under samma tak som en annan person och bli mor var givetvis tillräckligt omvälvande. Men att hon skulle ägna sig åt sitt konstnärskap på heltid och ha det som sin profession hade hon aldrig kunnat drömma om.

Läs mer

Aktiva dagar med PRO

Dagens pensionärer är inte bara fler än någonsin, de är även betydligt piggare. För den som vill aktivera sig och umgås med andra i samma livsfas finns PRO som kan erbjuda både gemenskap samt en mängd olika aktiviteter.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010