NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Fiskeriet levererar havets läckerheter

På fredagarna kommer Tomas Enegren med Fiskeriets fiskbil till torget i Åtvidaberg och levererar godsaker från västkusten. Och det allra bästa med jobbet tycker han är att prata med folk.

Läs mer

CajsaStina sjunger i Gamla Kyrkan

Visssångerskan CajsaStina Åkerström är ute på en liten höstturné och uppträder i kyrkor i sydöstra Sverige. Den 9/10 kommer hon till Åtvidabergs gamla kyrka och framför ”Visor från när och fjärran”.

Läs mer

Dags igen för populär träningshelg i Yxnerum

Gör en nystart på din träning och skaffa kraft att orka genom vinterns mörker. På Yxnerum Hotel & Conference anordnas en träningshelg den 25-26 oktober för alla som gillar att röra på sig och vill få energi och inspiration.

Läs mer

Veckans Profil - Ronny Mårtensson

Det var inte alls meningen att han skulle bli kvar i Åtvidaberg så länge. Tolv år - den längsta tid han varit på en tjänst och än är den inte slut.

Läs mer

Åtvidabergs Kenyaförening

Barn och ungdomar i Nairobis slumområden är inte lika privilegierade som oss i Sverige. Det vill Åtvidabergs Kenyaförening hjälpa till att ändra på. Samtidigt som föreningen stödjer skolgång, utbildning och personlig utveckling för barn och ungdomar i Ken

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010