NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Vardagshjältar

Vet ni vad en människo-krisorkester för mig? Det är ett perfektionistiskt samspel av olika människor med ett gemensamt intresse. Att hjälpa andra. Andra som är i kris. Alla i orkestern är virtuoser. Alla har sin plats, sina noter och sitt eget instrumen

Läs mer

Sigrid Bárány gästade Alléskolan

För att få upp intresset kring skolmaten genomför Sodexo en elevkockstävling under hösten. En av jurymedlemmarna är Sigrid Bárány som nyligen gästade Alléskolan.

Läs mer

Madeleine har koll på tänder!

Hon har jobbat med tandvård sedan 1984 bland annat på Folktandvården i Åtvidaberg och Vetlanda, varit med om att startat Thea Tandhälsa i Linköping, öppnat eget i Växjö med mera. Just nu bor hon i Växjö jobbar som egen företagare på två orter. Udda veckor finns hon i Lessebo och jämna veckor...

Läs mer

Gropen firar 10 år

Den 1/11 fyller Gropen Järn, Bygg & Färg AB tio år och firar det med buller och bång med en jubileumsvecka under vecka 44.

Läs mer

Veckans Profl - Mathias Lindholm

Hånad av kungen, men älskad av folket … i alla fall av östgötarna. Det torde väl sammanfatta det här numrets Åtvidsprofil på ett bra sätt.

Läs mer

Kulturskolan får eleverna att växa

Ett levande kulturliv är viktigt, och i Åtvidaberg är Kulturskolan en av de aktörer som medverkar till det. Under hösten har skolan en mängd intressanta arrangemang på programmet, från barnteater till julkonserter.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010