NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Åtvidstjej i innebandy-SM

När SM för distriktslag avgjordes i Umeå den 24-27 oktober ingick Åtvidabergstjejen Moa Ehnö i Östgötalaget F15 som kom på femte plats.

Läs mer

Joy Singers sprider gospeln i Åtvid

I snart 20 år har Joy Singers varit en uppskattad kör inom Åtvids Församling. Kören sjunger framförallt gospel men även en del populärmusik, som exempelvis ABBA och Bob Dylan.

Läs mer

Arbetet med Gullvivan går framåt

Grebos allaktivitetshus Gullvivan börjar sakta men säkert ta form. Det målas, snickras och fixas och framåt vårkanten hoppas man på invigning.

Läs mer

Åtvidabergs BK vill slåss i toppen

Allsvenskan blev för tuff, men när årets bandysäsong drar igång den 16/11 räknar ÅBK med att tillhöra toppskiktet i Division 1 Mellersta. Klubben har ett ungt lag med stor potential och det kommer att bli många spännande derbymatcher.

Läs mer

Hallå där, Adam Berg...

 ...som är med i realityserien ”Modellpojkar S02”. Programmet visas i sex avsnitt på SVT Flow under hösten 2014. Där får man följa sex svenska killar som jobbar som modeller runt om i världen, och en av dem är 20-åriga Adam Berg från Grebo. Detta är andra säsongen, förra året vann...

Läs mer

Veckans profil - Elisabeth Roos

Hon är gruvarbetarhustrun Kristina Strömberg som har förlorat två män och en son i den förrädiska Mormorsgruvan och hon är gruvfrun som skrämmer och förför gruvmännen i Stenebo storgruva i Ukna.

Läs mer

Hembygdsföreningen ordnar gammelmarknad

Intresset för hembygden och det genuina ökar ständigt och det märks även hos Åtvidabergs Hembygdsförening som satsar framåt. Den 23 november anordnar föreningen en gammeldags marknad vid hembygdsgården.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010