NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Det blir bara bättre!

Att bo i Åtvidaberg är en ynnest  Jag älskar vår omgivning, vår historia, ja jag kan nog sträcka mig så långt till att säga att jag älskar de som bor här. Det är vi tillsammans, gammal som ung, med våra minnen och vår tro på framtiden som skapar Åtvidaberg. Jag tycker...

Läs mer

Vem var min farmors mormor?

Det undrade säkert de som besökte ABF:s lokaler när föreningen DIS Hade öppet hus. DIS står för -datorhjälp inom släktforskning.

Läs mer

Thailändska smaker på YuniQ

Nu får Åtvidaberg ett spännande tillskott i sitt restaurangutbud. På restaurang YuniQ kan man äta god och vällagad thaimat med spännande smaker från fjärran östern.

Läs mer

Hörselcentrum Residenset AB

Hörselcentrum Residenset AB Landstinget i Östergötland startade den 1 oktober 2013 vårdval för primär hörselrehabilitering. Det innebar att även privata aktörer får möjlighet att gå in och konkurrera med Landstinget när det gäller utredning och rehabilit

Läs mer

Åtvidabergs diabetesförening

Vi träffar en förälder och styrelsemedlem i föreningen, Elisabeth Eriksson, för en pratstund på KLIPPETs kontor. Hon kom tillsammans med sin son Samuel som idag lever med sin diabetes typ 1.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010