NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Det blir bara bättre!

Det svänger om Åtvid! Längre bak här i tidningen berättar jag om Falerumstjejen Micaela Petersson som just nu är aktuell med sin debutskiva med bandet Westerburgh & Micaela. I samband med detta nämns även Åtvidabergsartisterna Elin Saanum och Niels Nielse

Läs mer

UF-Platsen samlar unga företagare

UF-Platsen är en samlingspunkt för UF-företag som hjälper till att underlätta deras marknadsföring och nå ut till sina kunder. Bakom företaget står fyra unga tjejer på Bildningscentrum Facetten som gärna vill bli entreprenörer i framtiden.

Läs mer

JM Byggtjänst får nya ägare

Efter 10 år som egen företagare är det nu dags för mig att fortsätta mot nya mål säger Ronny Johansson. Jag säljer nu JM Byggtjänst AB till två av mina anställda, Johan C von Wirén och Johannes Petersson.

Läs mer

Invigning av ny lokal i Linköping

Onsdagen den 5 februari slogs portarna upp för ÅFF Center i Linköping. Under lunchtimmarna fanns många samarbetspartner på plats och under eftermiddagen var det öppet hus för allmänheten.

Läs mer

Nygammal frisör flyttar in till Hårverkstan

Den 1 mars får Hårverkstan på Adelswärdsgatan tillskott i salongen. Då ansluter Frisör Anna Åberg till Erika Milton-Rehn och Agneta Jansson, och samtidigt passar man på att fräscha upp lokalen.

Läs mer

Renall AB övertar sophanteringen

Sedan en tid är det företaget Renall som övertagit hanteringen av sopor och slamsugning i Åtvidaberg. Uniformerna och loggorna är nya, men de populära sopgubbarna är kvar och Åtvidabergarna kan räkna med fortsatt god service.

Läs mer

Falerumstjej släpper skiva

I dagens högteknologiska samhälle behöver man inte bo på samma ställe för att ha ett band ihop. Falerumstjejen Micaela ”Mucken” Peterssons bandpolare bor i Melbourne i Australien och de skapar musik genom att mejla filer till varandra.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010