NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Det blir bara bättre!

Jag flyttade hit till Åtvidaberg december 2001 för att jag blev kär i Martin som inte kunde flytta härifrån på grund av sin fotboll( Falerum div 5). När jag sa till mina kompisar i Norrköping att jag skulle sälja min lilla etta och flytta till ett hus i Åtvidaberg tittade...

Läs mer

San Remo i ny regi

Pizzeria San Remo har fått ny ägare. De gamla kunderna kommer att känna igen sig, men det kommer att bli en del finjusteringar av menyn för att förbättra restaurangen ytterligare.

Läs mer

Pintorpafruar och herrgårdsspöken

Det vimlar av spöken på våra östgötska slott och herrgårdar. Det avslöjade Peter Ullgren när det var berättarafton i Grebo Hembygdsgård.

Läs mer

Familjen Moum i Lakvik

Lakvikgården är ett pampigt hus med sjöutsikt och balkonger för både frukost och kvällsdrink. Där bor Björn och Malin Moum, deras döttrar Edith och Ingrid samt hunden Harald, och de bjuder in oss på ett hemma hos-reportage.

Läs mer

Åtvidabergs FF sparkar liv i Stallet!

Vem vill inte sova i samma rum som Pelè och Jürgen Klinsmann sovit i? Dansa i de lokaler som Hep-Stars spelat i? Hela Stallet svänger! Det var tider det!

Läs mer

Sandra vill till strålkastarljuset

Just nu pågår den sista finputsningen av slutprojektet på Musikalakademien i Umeå. Efter det siktar Åtvidabergstjejen Sandra Fältsjö på att slå sig in i den stenhårda scen- och musikalbranschen. För sjunga och stå på scen - det är något hon brinner för.

Läs mer

Civilförsvarsförbundet - en resurs när något händer

Översvämning, storm och skogsbrand. Det är tre exempel på händelser som kan få stora effekter på samhället. Civilförsvarsförbundet menar att det är viktigt med krisberedskap och står beredda att göra en insats om det skulle behövas.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010