NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Låt ”neggluvorna” vara ”

Jag har kommit till insikt om att jag mår bättre och har mer kul om jag tänker positivt. Men hur gör jag med de andra? Det är bara en massa ”neggluvor” på min arbetsplats. Hur gör jag för att omvända dem?”, frågade en av deltagarna på en webbutbildning häromdagen. En...

Läs mer

Modevisning på Träffpunkten

Lördagen den 5 april anordnades en modevisning på Träffpunkten i Björsäter. Seniorshopen och Noa Noa var på plats och gav inspiration till de Björsätersbor som ville förnya sin vårgarderob.

Läs mer

Tv-profilerna om ÅFF

På SVT-sporten arbetar två profiler med bakgrund i Åtvidaberg. Så här säger Jane Björck och Thomas Wernerson om ÅFF:s chanser i årets Allsvenska.

Läs mer

Åtvidabergs Motorklubb

Vare sig man gillar rally på grusvägar, små ettriga miniracingbilar eller virtuell bilsport är Åtvidabergs Motorklubb den naturliga samlingspunkten. I föreningen samlas människor i alla åldrar med bilar som det gemensamma intresset.

Läs mer

Coyntha är ultralöperska

Inom ultralöpning handlar det om att springa långt. Riktigt långt. En av de som fastnat för den lite ovanliga sporten är Coyntha Sedvall från Åtvidaberg, som nu satsar på att genomföra en komplett 100 Miles Challenge.

Läs mer

Träd på våren.

Träd, stillastående organismer, alltid i rörelse. Vi vet att träden vilar på vintern och lever upp på våren. Men vad händer egentligen med träden på våren? Hur får de här tysta individerna sin självklara ”vårskönhet”?

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010