NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Välj en stöttande omgivning

Om du ska göra ett klokt val i livet, ska du välja att omge dig med personer som ärligt och uppmuntrande stöttar dig. I uppgång och nedgång, i ljus och mörker. Personer som inte alltid säger det som är enklast och som du skulle vilja höra, utan personer som säger...

Läs mer

Hälsofabriken satsar på företagshälsovård

Tillsammans med Cordinator erbjuder nu Hälsofabriken företagshälsovård. Genom att få personalen att må bättre kan sjukskrivningarna minskas vilket är bra för både företagen och personalen.

Läs mer

LOOK Syncenter blickar framåt

LOOK Syncenter har ett brett utbud av allt från budgetbågar till märkesmodeller. De handplockar bågar ur olika kollektioner för att kunna erbjuda sina kunder ett spännande och varierat sortiment. Personalstyrkan består av Tomas, Christina och Gunilla med 35, 30 respektive 25 års erfarenhet i bagaget, och sedan den 1 april...

Läs mer

Finurliga fynd hos Smått och Blandat

Fredagen den 2/5 slog Smått och Blandat upp portarna till sin splirrans nya butik i Sparbankshuset. Där hittar man allt från konstnärsmaterial och smycken till barnkläder, garner och prydnadssaker.

Läs mer

Wollmars Bygg satsar framåt

Wollmars Bygg har anställt tre nya personer under våren och kan nu även erbjuda murning och plattsättning till sina kunder.

Läs mer

En rocker från Åtvid

Det kan finnas skäl att flytta från Åtvidaberg och för Pontus Nilsson fanns det tre. Tre skäl eller tre avslut som fick honom att för en tid hata Åtvidaberg.

Läs mer

Tummeliten öppnar i Godtemplargården

I höst öppnar förskolan Tummeliten i Godtemplargården. Den ingår i Palmlunds skolor AB och drivs med Reggio Emilia-pedagogik.

Läs mer

ÅMCK gasar på mot framtiden

De senaste åren har det lokala intresset för motocross och enduro varit stort och Åtvidabergs MCK ökar stadigt i medlemsantal. Föreningen har en fin bana i Fröshult utanför Borkhult där många unga förare kan utveckla sin talang.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010