NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Nationalism med humanism

Den 6 juni är det Sveriges nationaldag. Det firas vid Åtvidabergs hembygdsgård med bland annat utdelning av flagga, drillflickor, musik av Musikkåren och tal av Daniel Carlberg, som skrev boken ”I en annan del av Åtvid”.

Läs mer

Fartfyllt rally till Stefans minne

Den 7/6 anordnas rallytävlingen Stefans Minne vid Söderö grusgrop mellan Åtvidaberg och Kisa. Ett sextiotal deltagare och stor publik väntas till tävlingen som arrangeras för sjätte gången.

Läs mer

Motions-Lunk

Onsdagen den 21 maj var vi från Klippet inbjudna att delta i Attendo-Lunken på Koppargården. Attendo-Lunken ordnas över hela Sverige och har lite olika utformningar. Frisk luft och motion i sällskap av andra seniorer är det som gäller.

Läs mer

Handelsbanken.

Ny kontorschef på Handelsbanken Att vara tillgänglig och ha stark lokal anknytning är viktigt för Det menar Lars Blomqvist som nyligen tillträdde som ny kontorschef för Åtvidabergskontoret.

Läs mer

Vivans matsalar

För en tid sedan, när dess framtid fortfarande var oviss, skrev jag ett brev till min kära vän Kulturhuset och publicerade det på min blogg ”Stort, smått och lite däremellan” på Åtvidabergsplatsen. Det visade sig, föga överraskande, att många åtvidabergar

Läs mer

Ljuvliga toner vid Templet

Måndagen den 9 juni kl.19.00 är det åter dags för musik vid Templet. En återkommande tradition med musik från när och fjärran.

Läs mer

List och lust med Respexet

Ännu en lustfylld sommar med Greboensemblen Respexet står för dörren. Den 22/6 är det premiär för det nya lustspelet ”List och lust i Klockaregården” som spelas i sju föreställningar vid Klockaregården i Grebo.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010