NÄSTA UTGÅVA:

Datum ej satt.

Vi är inte som alla andra

Att känna sig speciell är härligt, men i vårt ”lagomland” som präglas av mellanmjölk , Jantelag och det Lutheranska arvet, finns det en gräns. Vem som har satt gränsen är svårt att veta. Ibland är den synlig, ibland osynlig. Var just din gräns går styrs b

Läs mer

Spöken och riddarspel på Ekenäs slott

Sedan årsskiftet är Maria Reuterhagen ny slottsfogde på Ekenäs slott. Med stor erfarenhet av guidningar runt om i Östergötland, och inte minst på Ekenäs, vill hon se till att slottet fortsätter vara ett av traktens främsta besöksmål.

Läs mer

Rock och blues i sommarnatten

I år är det 25 år sedan Pär Blomberg tog över Golfrestaurangen och fortfarande tycks energin vara på topp. Under sommaren händer många spännande aktiviteter på restaurangen och inte minst anordnas den årliga rock- och blueskvällen den 30 maj.

Läs mer

En rapport från polisen i Åtvidaberg!

Vi på Åtvidabergsplatsen tog kontakt med polisen i Åtvidaberg och tf gruppchef Anne-Louise Peterson för att få en aktuell lägeskoll.

Läs mer

Grey Bow - ett rockband från Grebo

Grebo verkar aldrig upphöra att producera rockband. Det senaste i raden är Grey Bow som på kort tid etablerat sig som en fartfylld rock´n´rollakt.

Läs mer

Starkt föräldraengagemang för Göstas Parks förskola!

Beslutet att förskolan i Göstas Park ska läggas ned är föreslagit och mottagen. Med all säkerhet så kommer det bli en nedläggning av förskolan, något som irriterar en föräldragrupp. Åtvidabergsplatsen pratar med en förälder som har barn på Göstas Parks f

Läs mer

Familjedag vid mormorsgruvan

Mormorsgruvans byalag inbjuder till en dag i och omkring Mormorsgruvan. Det blir en dag som på olika sätt vill visa på hur Mormorsgruvan och landsbygden har förändrats genom tiden.

Läs mer

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010